Echipa LSRS Franța

  1. Acasă
  2. Echipa LSRS Franța

Florina-Nicoleta Vlonga

Coordonator

你好 ! Urmez programele de licență LLCER Chinois la INALCO și licență LEA Anglais-Chinois la Paris III Sorbonne Nouvelle. Filme, muzica, fotografia și lectura sunt câteva dintre lucrurile care îmi fac plăcere. Îmi place să cred că, oricât de întortocheate ar părea căile destinului, mereu ne vor duce unde trebuie. Sper ca fiecare dintre noi să reușească să facă din vise, o viață, iar din realitate, un rai.

Paul STĂNCIOIU

Coordonator

Bună tuturor! Mă bucur să vă cunosc și sper ca proiectele noastre să vă inspire, dovedind că un lucru visat este pe jumătate îndeplinit ! Restul vine din solidaritate și atunci când regăsim în jurul nostru pe cei ce ne dau încredere. Și care ne motivează, bineînțeles ! Așa lucrăm noi la LSRS Franța, alături de studenții români și de comunitatea românilor care au reușit exemplar. De aceea vă garantez că susținând LSRS Franța ne acordăm o șansă nouă, tuturor.
Portretul meu în trei cuvine – arhitectură, călătorii, încredere.

Andreea-Alexandra Draghici

Departamentul de relații interne

Salutare tuturor! Numele meu este Andreea și sunt voluntar în departamentul de relații interne și dezvoltare. Nu am cuvinte să vă descriu cât de faini sunt omuleții din filiala Franța și ce proiecte frumoase realizăm, este o experiență minunată.
Sunt studentă în anul 2 de master, specializarea economie internațională la Orléans. Unele dintre pasiunile mele sunt muzica, dansul, călătoriile și activitățile de voluntariat.
Sharing is caring!

Alexandra Ilie

Departamentul de proiecte

Salut! Mă numesc Alexandra ILIE și fac parte din Departamentul Proiecte. Am terminat o licență în științe sociale și umanități la Sciences Po Paris, în cadrul Campusului din Dijon, iar acum urmez programul de masterat în politici publice, tot la Sciences Po Paris. Iubesc muzica, iar visul meu nebun este să am un club sau să lucrez în industria muzicală.

Martina Orlea

Departamentul de proiecte

Salutare! Numele meu este Martina și fac parte din departamentul de proiecte. Franța e a patra țară în care studiez, după România, Portugalia și Estonia. Am terminat licența la REI la ASE și am venit la Master în International Development la Sciences Po (nefiind vorbitoare de franceză). Sunt foarte pasionată de politică, antreprenoriat și vreau să mă întorc în România după studii.

Diana-Elena Moldoveanu

Departamentul de proiecte

Bună tuturor, eu sunt Diana și m-am decis să vin în Franța pentru a urma cursurile masterale oferite de Sceinces Po Lille, specializarea “Philosophie, politique et economie”. Am absolvit programul de licență Relații internationale și studii europene în limba engleză oferite de Universitatea Babeș-Bolyai și am o licență în filosofie politică. Printre pasiunile mele se numără filosofia, cinematografia, yoga și plimbările în natură – expedițiile pe munte sunt întotdeauna un moment de relaxare binevenit.

Gabriela Stuparu

Departamentul de Relații Externe

Bună tuturor! Numele meu este Gabriela și fac parte din Echipa de Relații Externe a Filialei LSRS Franța. Cu patru ani în urmă mi-am dat seama că ceea ce-mi doresc în viață este să descopăr noi culturi, să întâlnesc oameni cu concepții și valori diferite de cele pe care le cunoșteam până atunci, tocmai pentru a mă putea dezvolta și înțelege complexitatea lumii în care trăim, cu mult mai diversă decât o știam eu. Tocmai de aceea, din 2016, am decis să studiez științe politice într-un mediu internațional la Sciences Po Paris.
Să fac parte din filiala LSRS Franța este o adevărată plăcere căci, fiind departe de casă, membrii acesteia pasionați, entuziaști și frumoși îmi reamintesc de România, de faptul că, dacă-ți dorești cu adevărat și dacă muncești mult, lucrurile mult visate pot deveni realitate!

Bianca Popistaş

Departamentului de Relaţii Externe

Salutare lume, eu sunt Bianca şi sunt membră a Departamentului Relaţii Externe.
M-am mutat în Franţa în 2017, când am început să studiez la Sciences Po Paris, în campusul de la Dijon. Am terminat o licenţă în Humanités Politiques, cu specializarea Europa Centrală şi de Est, iar după ce am studiat un an la Moscova, în cadrul unui schimb universitar, m-am hotărât să continui studiile la Sciences Po Paris. Acum urmez un master în Politici Culturale şi Management Cultural, iar diplomaţia culturală este domeniul în care îmi doresc să profesez în viitor.
Sunt pasionată de folclor, iubesc să călătoresc, iar din când în când fac fotografii şi dansez tango argentinian.

Karina Morosanu

Departamentul de Relații Externe

Mă numesc Karina Morosanu și fac parte din departamentul Relații Externe. Am terminat licența în drept privat la Facultatea de Drept, Științe Economice și Gestiune din Nancy. Anul acesta sunt studentă în ultimul an de Master în dreptul afacerilor internaționale și europene la aceeași facultate. Concomitent cu studiile de master, fac și un stagiu juridic în cadrul departamentului “ Banking&Finance” într-un cabinet internațional de avocați.
Ador călătoriile, fructele de mare, fotografia și înotul.
Sunt mândră să fac parte din LSRS Franța și să cunosc oameni motivati, responsabili și binevoitori.

Sandu Andreea Mihaela

Departamentul de Relații Interne și Dezvoltare

Buna tututor! Mă numesc Andreea, sunt membra LSRS – Filiala Franța si fac parte din Departamentul Relații interne și dezvoltare. Sunt studenta la Drept la Universitatea Paris 1 Pantheon-Sorbonne în primul an și deși nu pot spune cu certitudine cand m-am hotarat sa vin în Franța, știu doar ca acum sunt aici și voi da tot ce pot eu mai bun.

Sunt o persoana sinceră, nonconformista, îmi place sa dezbat, sa calatoresc, sa încerc lucruri noi și să descopăr prin ce fiecare persoana e unică în felul ei. Ador cinematografia, cărțile și muzica. Fac parte din LSRS doar din octombrie însă pot sa marturisesc ca simt ca va fi o experienta de neuitat.

Roxana-Alexandra Minghir

Departamentul de Relații Externe

Bună, dragilor! Am terminat licența în domeniul Științe Militare, informații și ordine publică în cadrul Universității Naționale de Apărare „Carol I” din București, unde am avut parte de adevărați mentori care au adăugat o cărămidă la omul care sunt astăzi. De aceea, am decis sa continui, tot aici, masterul de Securitate și Apărare. În paralel, sunt studentă în Franța la Sorbonne Université, unde urmez un program de MASTER Histoire: Armées, guerres et sécurité. Totul a fost posibil cu pasiune, ambiție și încredere. O puteți face și voi!

Sunt mândră să fac parte din LSRS – Franța, deoarece a făcut posibilă crearea unei comunități de studenți români determinați, implicați și încrezători în visele lor.

Horatiu Alexandru-Teodor Simion

Departamentul de proiecte

Salutare! Ma numesc Horatiu, am decis sa vin în Franta pentru a urma cursuri de licență în Filosofie și politică la Institutul Catolic din Paris. Am devenit membru al LSRS în luna Octombrie a acestui an, și nu pot vorbi decât cu bucurie de oamenii minunați pe care i-am întâlnit aici. Doresc sā mă întorc în România după studii și cred sincer în forța noastră de a influența viitorul țării prin experiențele și modelele acumulate în Occident. Pasiunile mele sunt lectura, plimbările, yoga și cinematografia.

Anca Maria Nechita

Departamentului de Relații Externe

Sunt studentă în cadrul Facultății de Drept al Universității Paris 1 Panthéon-Sorbonne. Principalele mele pasiuni sunt istoria, științele sociale, limbile străine și literatura. De asemenea, pot afirma că sunt în curs de a descoperi noi pasiuni din sfera academică a intereselor mele datorită faptului că abia am început primul an al Facultății de Drept.

Ceea ce pot spune că mă caracterizează în mod esențial este dorința constantă de “avea puțin din toate”, din moment ce acțiunile mele sunt ghidate în sensul îmbogățirii constante a experienței mele. Aceeași dorință m-a făcut să devin membru LSRS Franța, unde, deși activez de puțin timp, am avut șansa să cunosc tineri aparte cu care mă pot identifica ușor, pot lucra în mod productiv și distra în același timp.

Maria Georgescu

Departamentul de Relații Externe

Salutare tuturor ! Numele meu este Maria și fac parte din echipa de Relații Externe a filialei LSRS Franța. Sunt studenta in primul an la facultatea Pierre et Marie Curie – licență informatică și la Sorbonne Université – unde urmez o licență in litere moderne.

Printre pasiunile mele se află atât științele exacte cât și lectura, scrisul, pictura și orice formă a artei. Sunt o persoană spontană și îmi place să cred că orice este posibil datorită voinței și pasiunii.

Ana Diaconescu

Departamentul de Comunicare

Hello ! Mă numesc Ana și fac parte din departamentul de comunicare. Studiez dreptul digital la Sorbona. În paralel, sunt pasionata de domeniul IP/IT.

Concomitent cu studiile de master, sunt implicată in mai multe asociații studențești din Paris, cum ar fi Clinique Juridique de la Sorbonne.

Am decis sa fac parte din filiala LSRS Franța pentru ca, fiind departe de casă, mi-am dorit să fiu cât mai aproape de românii din Paris.

Iulia-Elena Manda

Departamentului de Relații Externe

Bună! Numele meu este Iulia-Elena Manda și am devenit recent membru al departamentului de Relații externe din cadrul LSRS – Filiala Franța. Sunt studentă în cadrul Facultății de Drept al Universității Paris 1 Panthéon-Sorbonne. Principalele mele pasiuni sunt istoria, științele sociale, limbile străine și literatura. De asemenea, pot afirma că sunt în curs de a descoperi noi pasiuni din sfera academică a intereselor mele datorită faptului că abia am început primul an al Facultății de Drept.

Ceea ce pot spune că mă caracterizează în mod esențial este dorința constantă de “avea puțin din toate”, din moment ce acțiunile mele sunt ghidate în sensul îmbogățirii constante a experienței mele. Aceeași dorință m-a făcut să devin membru LSRS Franța, unde, deși activez de puțin timp, am avut șansa să cunosc tineri aparte cu care mă pot identifica ușor, pot lucra în mod productiv și distra în același timp.

Buruiană Tiberiu-Alin-Marian

Departamentul de Relații Externe

Salutare tuturor, sunt student în primul an la drept, la Université Paris 1 Panthéon-Sorbonne si sunt pasionat, pe langa materiile aferente facultății, atat de studiul limbilor străine (engleza, franceza, japoneza, etc), cat si de majoritatea domeniilor de activitate, pe care le consider, în mod egal, parti indispensabile ale societății în care trăim.

De cand fac parte din familia LSRS, am avut ocazia sa intalnesc o mulțime de persoane langa care simt ca pot evolua constant, ceea ce mă face increzator că vom putea duce orice la bun sfarsit orice proiect ne propunem.

“Passons, passons, puisque tout passe/Je me retournerai souvent/Les souvenirs sont cors de chasse/Dont meurt le bruit parmi le vent” – Guillaume Apollinaire, Cors de chasse

Maïtena Houliat

Departamentul de comunicare

Bună! Sunt în anul trei de design vestimentar la Institut Français de la Mode și m-am alăturat echipei de comunicare și design LSRS recent. Am ales să studiez la Paris pentru a învăța de la cei mai buni renumitul “savoir-faire” franțuzesc și pentru a-l putea transpune ulterior în inegalabilul artizanat românesc.

Sunt mândra de România și de români iar scopul meu este de a reveni cât mai curând în țară pentru a dezvolta industria locală a modei care are un potențial foarte mare. În așteptarea întoarcerii voi face tot posibilul pentru a reprezenta cât pot de bine cultura și valorile țării noastre.

În afara timpului dedicat modei mă refugiez în natură, desen, cinematografie și muzică.

Meniu